default_mobilelogo


om2

Bij Satyam Yoga is iedereen welkom om kennis te maken met yoga. Een proefles kost 7,50 euro. Wil je wekelijks de lessen volgen, dan schrijf je je in voor een bepaalde periode en betaal je contributie. Je hebt de keuze tussen een kwartaal, een half jaar en een jaar. De prijs per les is lager bij een langere periode. Later in het seizoen starten is mogelijk. Je betaalt vanaf het moment dat je daadwerkelijk deelneemt.

Tarieven 2018/2019

Abonnement 1 les per week 

Kwartaal

1 dec – 1 mrt

10 lessen

11,50 per les

115,- euro

 

Halfjaar

1 dec - 1 jun

22 lessen

10,50 per les

231,- euro

 

Jaar

1 sep - 1 sep

40 lessen

9,50 per les

380,- euro

Losse les

   

1 groepsles

15,- euro

15,- euro

Privé yogales

   

1 individuele les

50,- euro

50,- euro

Proefles

   

1 groepsles

7,50 euro

7,50 euro

 
Je committeert je dus voor een yogatraject van tenminste een kwartaal, een half jaar of een jaar. Als je tijdens die lopende periode buiten Deventer verhuist, werk krijgt waardoor je niet meer vrij bent op de woensdagavond, zwanger raakt of een ziekte/blessure krijgt, die je belet yoga te beoefenen of naar de les te komen, dan wordt het abonnement naar jouw keuze op ´pauze´ gezet of ontvang je het betaalde abonnementsgeld retour.

De betaling van de contributie geschiedt via Satyam Yoga. Maak het gekozen bedrag over op NL14 INGB 0005760792 ten name van Samudaya onder vermelding van Satyam Yoga en de optie waar je voor kiest. Een betalingsregeling is in overleg mogelijk.

 

primi sui motori con e-max.it

bhagavadgitatekst

Meditatieruimte

Op zoek naar een sfeervolle meditatieruimte? Het is mogelijk om per dagdeel de meditatieruimte te gebruiken voor diverse doeleinden, zoals workshops, lessen, individuele begeleiding of cursussen. Matjes, kussens, dekens en stoelen zijn aanwezig. Voor meer informatie, neem contact op met Satyam Yoga.

Wees welkom voor een proefles!

De redenen om yoga te beoefenen lopen zeer uiteen en verschillen van mens tot mens. Omdat yoga niet prestatiegericht is, heeft het iedereen iets te bieden. Je wordt uitgenodigd dát wat je zoekt in het leven te vinden in jezelf. Kom kijken wat yoga voor jou kan betekenen. Je bent altijd welkom voor een proefles. Lees meer >>

Contactgegevens

Naam:    Maike van Aartsen
Waar:  Locaties in Deventer
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Web: http://www.satyam-yoga.nl
( 06 19 66 42 77