default_mobilelogo


om2

  

 

 

PRAKTISCHE INFORMATIE

Data: Weekend 16 t/m 18 nov 2018

Tijd:  Vrij 19.00 - zon 16.00 uur

Locatie: Het Yogahuis, Kruisvoorderweg 18, Twello

Begeleiding: Maike van Aartsen en Clare McGregor

Kosten: 295,- euro (vroegboekkorting 260,- euro)

Aanmelden

 

HetYogaHuis

 

De uitnodiging van dit weekend is om in stilte jezelf te ontmoeten. Het is een intensieve meditatieretraite die de kans biedt om je meditatiebeoefening te verdiepen.

We zullen grotendeels in stilte verkeren, ook buiten de meditatiezaal en tijdens het eten. Er is gelegenheid voor vragen en een persoonlijk gesprek waar nodig.

´S ochtends meditatie in beweging (hatha yoga) en ´s middags en s´avonds begeleide en onbegeleide meditatiesessies. De retraite wordt begeleid door Maike van Aartsen en Clare McGregor. Het volledige programma komt binnenkort hier. Dan verschijnt de mogelijkheid om je plek te reserveren. Voor nu: save the date!

 

 

 

 

primi sui motori con e-max.it

bhagavadgitatekst

Meditatieruimte

Op zoek naar een sfeervolle meditatieruimte? Het is mogelijk om per dagdeel de meditatieruimte te gebruiken voor diverse doeleinden, zoals workshops, lessen, individuele begeleiding of cursussen. Matjes, kussens, dekens en stoelen zijn aanwezig. Voor meer informatie, neem contact op met Satyam Yoga.

Wees welkom voor een proefles!

De redenen om yoga te beoefenen lopen zeer uiteen en verschillen van mens tot mens. Omdat yoga niet prestatiegericht is, heeft het iedereen iets te bieden. Je wordt uitgenodigd dát wat je zoekt in het leven te vinden in jezelf. Kom kijken wat yoga voor jou kan betekenen. Je bent altijd welkom voor een proefles. Lees meer >>

Contactgegevens

Naam:    Maike van Aartsen
Waar:  Locaties in Deventer
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Web: http://www.satyam-yoga.nl
( 06 19 66 42 77